flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звертаємо увагу громадян!!!

16 березня 2020, 16:06

З метою попередження виникнення та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, зважаючи на період карантину, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Одеській області видано наказ «Щодо запровадження додаткових заходів із попередження респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19» № 17-зп від 16.03.2020 року.

Відповідно до цього наказу:

  • Призупинено на період до 3 квітня 2020 року особистий прийом громадян в адміністративній будівлі ТУ ДСА України в Одеській області.
  • Скасовано на період до 3 квітня 2020 року службові відрядження в межах України та за межі України працівників ТУ ДСА України в Одеській області.
  • Вжито організаційні, матеріально-технічні, фінансові, профілактичні заходи, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 в адміністративній будівлі ТУ ДСА України в Одеській області.
  • Обмежено допуск до будівлі територіального управління осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель тощо.

 

ТУ ДСА України в Одеській області рекомендує громадянам та іншим особам:

- всі необхідні документи (заяви, скарги, звернення, пояснення, подання, запити тощо) надавати до ТУ ДСА України в Одеській області в електронному вигляді на електронну адресу ТУ ДСА України в Одеській області, поштою, факсом або дистанційними засоби зв’язку;

- утриматись від відвідувань приміщення ТУ ДСА України в Одеській області, особливо за  наявності захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо).

Звертаємо увагу громадян, що ТУ ДСА України в Одеській області продовжить опрацювання письмових та електронних звернень громадян.

 

Звернутися до ТУ ДСА можна у такий спосіб:

поштою на адресу: 65005, м. Одеса, вул. Бабеля 2;

за допомогою електронної пошти: inbox@od.court.gov.ua;

через телефон гарячої лінії: +380-800-501-492

через месенджер офіційної сторінки у мережі Facebook: https://www.facebook.com/tu.dsa.od/?modal=admin_todo_tour

Усі актуальні контакти та інформація розміщуватимуться на офіційному веб-сайті ТУ ДСА за посиланням: https://od.court.gov.ua/tu16/