flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася нарада з питань підведення підсумків роботи за результатами здачі статистичних звітів місцевих загальних судів м. Одеси та Одеської області за І півріччя 2011 року.

08 вересня 2011, 16:38

 

             8 вересня 2011 року в приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області відбулася нарада з питань підведення підсумків роботи   за результатами здачі статистичних звітів місцевих загальних судів м. Одеси та Одеської області за І півріччя 2011 року.

            В нараді прийняли участь керівництво, начальники відділів(секторів) територіального управління та керівники апарату міських, міськрайонних судів м. Одеси та Одеської області.

            За результатами  роботи наради начальником територіального управління Володимиром Куценко відповідно до Закону України «Про судоустрій та статус суддів» та Положення «Про територіальні управління Державної судової адміністрації України» посадовим особам управління та керівникам апарату судів були визначені пріоритетні напрями та завдання щодо організаційного забезпечення роботи судів.