flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник територіального управління ДСА України в Одеській області Тарас Лукаш, прийняв участь у обговоренні напрацювань міжнародного проекту «СУД, ГРОМАДЯНИ, СУСПІЛЬСТВО, ДЕРЖАВА: СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ЗМІН»

22 листопада 2019, 15:54

    В рамках міжнародного проекту «СУД, ГРОМАДЯНИ, СУСПІЛЬСТВО, ДЕРЖАВА: СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ЗМІН», який стартував у травні 2018 року на базі Апеляційного суду Одеської області (Одеський апеляційний суд) за підтримки уряду Королівства Нідерландів та організаційного супроводу Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України», за результатами перших двох візитів голландського експерта з питань адміністрування судів, судді, заступника голови Амстердамського окружного суду, члена правління суддів Естер де Рой, Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області разом з Малиновським районним судом міста Одеси було обрано в якості пілотних для впровадження майбутніх рекомендацій. Одеський апеляційний суд, як один з ініціаторів проекту також є базою для впровадження та підтримання новітніх організаційних розробок.

     За результатами першого етапу були розроблені проекти «Правил організації ефективного цивільного судочинства» та «Правил організації ефективного кримінального судочинства». 01 липня 2019 року стартував наступний етап проекту, присвячений підготовці імплементації напрацьованих результатів та розроблених Правил.

     21-22 листопада 2019 року в м. Одесі в рамках міжнародного проекту «СУД, ГРОМАДЯНИ, СУСПІЛЬСТВО, ДЕРЖАВА: СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ЗМІН» відбулися заходи, присвячені презентації та обговоренню, розроблених Правил, а також визначенню механізмів їх імплементації в діяльність пілотних судів.