flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати засідання Ради суддів

14 травня 2008, 15:12

РЕЗУЛЬТАТИ   ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

РАДИ СУДДІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                14.05.2008 року о 16 годині  у приміщенні апеляційного суду Одеської області за адресою: м. Одеса, вул. Гайдара, 24-а, зал засідань президії апеляційного суду Одеської області, 3 поверх, відбулося чергове засідання Ради суддів Одеської області.

                На засіданні були розглянуті кадрові питання (щодо надання рекомендації для призначення суддів  на адміністративні посади - голів судів  та заступників голів суддів, щодо видання наказів про призначення тимчасово виконуючих обов’язки  голів місцевих загальних судів, видання наказів відносно голів суддів щодо відпусток, надбавок, матеріальної допомоги тощо).

               Було прийнято до відома Список осіб, які пропонуються до кадрового резерву на посаду начальника ТУ ДСА в Одеській області.

Були розглянуті питання щодо придбання житла  для судді  суду Одеської області  та питання щодо  медичного обслуговування суддів та працівників апарату судів  відповідно до чинного законодавства .

Розглянуто пропозиції щодо нагородження почесним званням «Заслужений юрист України».

Крім того, було обговорено Аналіз роботи по розгляду звернень, які надійшли до Ради суддів Одеської області станом на 10 травня 2008 року.

            Було обговорено та повністю підтримано звернення голови Ради суддів загальних місцевих та апеляційного судів  Чернівецької області щодо сприяння  виконання постанов Вищого адміністративного суду України та Печерського районного суду м. Києва  про оплату праці суддів.

         Вирішено організаційні питання щодо участі в проведенні   чергового IX З’їзду суддів  України (14 листопада 2008 року)  та скликано  23-тю конференцію Ради суддів Одеської області.

               Крім того, було обговорено обставини, які склалися щодо кримінальної справи відносно судді Приморського суду м. Одеси Гандзій Н.В. та винесено відповідне рішення.

За всіма пунктами порядку денного засідання Ради суддів Одеської області було винесено дієві рішення, виконання яких знаходиться на контролі.