flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник територіального управління ДСА України в Одеській області Тарас Лукаш відвідав Одеський регіональний інститут державного управління при Президентові України, де проходило підвищення кваліфікації державних службовців.

30 жовтня 2019, 17:29

        29 жовтня 2019 року в Одеському регіональному інституті державного управління при Президентові України відбувся черговий семінар з підвищення кваліфікації  державних службовців Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області та апарату місцевих судів м. Одеси та Одеської області.

Під час відкриття семінару виступили начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Лукаш Тарас Валерійович та перший заступник директора інституту Попов Микола Петрович.

    Тарас Лукаш зазначив про необхідність ефективної системи запобігання та протидії корупції, що визнано одним із національних пріоритетів Української держави. Попов М.П подякував керівництву територіального управління за плідну багаторічну співпрацю.

 

В рамках семінару було проведено заняття за такими темами: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції», «Запобігання корупції та етика публічного управління. Громадський контроль як елемент етичної інфраструктури у діяльності органів публічної влади» та «Механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади».

Інтерактивна форма роботи зі слухачами та актуальні питання, що розглядалися викликали чималу зацікавленість у всіх присутніх.  

По завершенні навчального процесу слухачі отримали сертифікати та подякували керівництву інституту, організаторам і викладачам семінару за надану інформацію, яка буде використовуватися у подальшому в роботі.