flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В територіальному управлінні ДСА України в Одеській області відбулась робоча нарада з питань конвоювання підсудних та обвинувачених в судових установах .

02 липня 2019, 16:18

       01 липня 2019 року в приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області проведено робочу нараду з питань конвоювання підсудних та обвинувачених в судових установах. Нарада відбулась за участю керівництва ТУ ДСА України в Одеській області, голів та суддів районних судів м. Одеси та Одеської області, представників ГУ НП в Одеській області, Управління поліції охорони в Одеській області, Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України та Регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області .

       Метою зустрічі було забезпечення встановлених Конституцією України та Конвенцією «Про захист прав людини і основоположних свобод» прав обвинувачених (підсудних), засуджених за вимогою суду осіб, а також для забезпечення безпеки учасників процесу та дотримання порядку під час слухання кримінальних справ місцевими загальними судами м. Одеси та Одеської області, і виконання вимог «Інструкції з організації конвоювання та тримання в судах обвинувачених (підсудних), засуджених за вимогою суду» та для забезпечення безпеки учасників процесу та дотримання порядку під час слухання кримінальних справ місцевими загальними судами м. Одеси та Одеської області.

 

 

 

За результатами робочої наради учасники прийшли до висновку щодо створення робочої групи з метою захисту прав і інтересів всіх учасників судових проваджень.