flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Громадському центрі правосуддя Одеської області розповіли про результати роботи.

19 червня 2019, 10:53

    ГЦП Одеської області чотири місяці працює при Київському районному суді міста Одеси. Проект реалізується Асоціацією слідчих суддів України за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

    Партнери проекту, волонтери, співробітники Центру та судді обговорили перші результати діяльності та окреслили подальші перспективи роботи.

     Сергій Чванкін презентував ГЦП Одеської області та його успіхи, зазначивши, що за перші 4 місяці роботи допомогу отримали вже майже 700 громадян Одеси і області.

 

    З вітальним словом виступили начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех, голова Київської районної адміністрації Володимир Сушков, голова Спілки юристів Одеської області Олександр Рябець, В.о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області Вячеслав Глущенко.

    Представники Чугуївського та Татарбунарського громадських центрів правосуддя ознайомили учасників заходу з діяльністю своїх Центрів, адже в Україні наразі діють 3 ГЦП за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».