flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вшанування суддів у відставці -ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій.

10 травня 2011, 10:31

Напередодні відзначення Дня Перемоги 6 травня 2011 року в приміщенні апеляційного суду Одеської області керівництвом, суддями  апеляційного суду Одеської області з участю керівництва територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області було вшановано суддів у відставці - ветеранів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій.

Зі словами вдячності звернувся до ветеранів голова апеляційного суду Одеської області Анатолій Луняченко: «Пройшовши крізь спалахи вогняних років, Ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, пам'ять  про тих, хто не повернувся та недожив до сьогодення назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь».

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Володимир Куценко також подякував ветеранам за стійкість і силу духу, завдяки яким вони, проявляючи приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці, зберегли для всіх нас мир на нашій величній землі.

Після урочистих заходів ветерани скуштували «польової каші» та випили «фронтові сто грам», вшановуючи пам'ять загиблих.