flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Одеської області відбулись збори суддів місцевих судів Одеської області, апеляційного суду, керівників апаратів та керівництва ТУ ДСА України в Одеській області з приводу обговорення результатів роботи за 2018 рік.

01 лютого 2019, 16:48

В Апеляційному суді Одеської області 01.02.2019 року відбулись загальні збори суддів та керівників апарату загальних місцевих судів м. Одеси та Одеської області на яких розглянуті питання, що стосуються відправлення правосуддя в судах, здійснено огляд показників та результатів роботи за 2018 рік.

Також під час  заходу було  презентовано результати діяльності міжнародного проекту «Суд, громадяни, суспільство, держава: співпраця заради змін» координаторами - заступником голови Одеського апеляційного суду Дрішлюком А.І., суддею Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області Шевиріною Т.Д., експертом проекту, заступником голови Амстердамського окружного суду (Королівство Нідерланди) Естер де Рой, радником з питань верховенства права у регіональному представництві Консультативної місії Європейського Союзу в м. Одесі Саймоном Ван Дер Шенком, заступником голови Ради адвокатів Одеської області Костіним А. Є., керівником Одеської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Бойко А.М.

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ, заступник голови Апеляційного суду Одеської області - Олександр Джулай звернув увагу на проблемні питання  під час розгляду кримінальних справ.

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ, секретар судової палати Апеляційного суду Одеської області з розгляду кримінальних справ – Руслан Котелевсткий,  підводячи підсумки результатів роботи судів м. Одеси та Одеської області за 2018 рік, звернув особливу увагу на окремі проблемні процесуальні питання, що також стосуються розгляду справ і матеріалів у порядку кримінального провадження.

Заступник  голови Апеляційного суду Одеської області – Андрій Дрішлюк доповів про підсумки діяльності місцевих загальних судів Одеської області з розгляду цивільних справ.

 В. о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області Вячеслв Глущенко  розповів про підсумки організації забезпечення діяльності місцевих загальних судів Одеської області та територіального управління у 2018 році та основні завдання на 2019 рік.