flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одесі відбулась робоча зустріч «Діяльність комунікаційних комітетів: досягнення, виклики та плани на майбутнє»

01 листопада 2018, 16:39

    В рамках Проекту підтримки судової реформи було організовано робочу зустріч з обміну досвідом для членів регіональних комітетів з питань комунікації Одеської та Івано-Франківської областей, а також членів робочої групи Комунікаційного комітету системи правосуддя, який відбувся 1 листопада 2018 року.

    В робочій зустрічі участь прийняли  Олег Шаков, директор Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади, Мері Моро голова Вищого суду провінції Альберта, Наталья Богацька голова Одеського апеляційного господарського суду , Леонід Лічман  голова Малиновського районного суду м. Одеси, Олександр Джабурія голова Одеського апеляційного адміністравного суду,  Андрій Дришлюк заступник голови Апеляційного суду Одеської області, Світлана Клішина директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області, Андрій Костін заступник голови Ради адвокатів Одеської області та інші.

     Під час зустрічі Мері Моро виступила з презентацією  досвіду судів Канади у комунікаційній та координаційній діяльності.

     Серед присутніх були  представники  Івано-Франківської області : Богдан Гриновецький , голова Івано-Франківського міського суду та Тарас Антоняк, голова Івано-Франківського міського суду.

      Також взяти участь було запрошено в.о. начальника управління Вячеслав Глущенко та начальник юридичного відділу Ніну Львову.