flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В територіальному управлінні проведено робочу зустріч

17 жовтня 2018, 17:48

    Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Одеській області 17 жовтня 2018 року проведено робочу зустріч в форматі «круглого столу», в режимі відео конференції з працівниками місцевих загальних судів Одеської області у сфері міжнародного-правового співробітництва.

    У ході заходу були висвітлені питання виконання міжнародних договорів з питань надання правової допомоги в судових справах щодо вручення документів, отримання доказів та визнання і виконання судових рішень відповідно до положень діючих Конвенцій. Зокрема, доповідачами будуть обговорені  новели законодавства в  сфері міжнародного-правового співробітництва. З нашого боку, організовано присутність на заході помічників, секретарів судових засідань, суддів для обговорення питань з приводу недопущення запобігання недоліків, які допускаються в роботі суду в даному напрямку.

     Від територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області в заході взяли участь в.о. начальника управління - Вячеслав Глущенко, в.о. начальника відділу статистики – Наталія Марцинкевич та головний спеціаліст відділу – Галина Приймак.

     Від Головного територіального управління юстиції в Одеській області взяли участь начальник управління– Руслан Сауляк; перший заступник начальника управління, Представник Урядового уповноваженого у справах Європейського Суду з прав людини в Одеській області – Віктор Івановський; в.о. начальника відділу судової роботи та міжнародного співробітництва ГТУЮ в Одеській області –   Катерина Переверзова; головний спеціаліст відділу судової роботи та міжнародного співробітництва ГТУЮ в Одеській області – Людмила Ківало; головний спеціаліст (з питань забезпечення діяльності Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини) відділу судової  судової роботи та міжнародного співробітництва ГТУЮ в Одеській області – Галина Дутчак; головний спеціаліст відділу судової роботи та міжнародного співробітництва ГТУЮ в Одеській області – Ірина Марієн.

детальніше про судову роботу та міжнародне  співробітництво ГТУЮ в Одеській області