flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ТУ ДСА України в Одеській області відбулась робоча зустріч з представником Регіонального представництва Консультативної місії Європейського союзу в м. Одеса

29 серпня 2018, 16:43

      В територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області 29 серпня 2018 року в рамках обміну досвідом роботи міжнародних інституцій відбулась робоча зустріч керівництва ТУ ДСА України в Одеській області з радником, тренером з питань верховенства права Регіонального представництва Консультативної місії Європейського союзу в м. Одеса (далі Місія) – Саймоном Ван Дер Шенком.

   Суддя  Саймон Ван Дер Шенк ознайомив з напрямками роботи Місії, яка в березні 2018 року розпочала свою роботу в Одесі, проведені зустрічі та наради з різними представниками органів державної влади. 

   В.о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області  Інна Акбарова розповіла про основні завдання територіального управління, повноваження та роль в судовій системі Одеського регіону. Звернула увагу на основні напрямки діяльності в роботі.

Також учасники зустрічі домовились про подальшу співпрацю в рамках роботи Місії.

Довідково: Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) в Україні офіційно розпочала роботу в Києві 1 грудня 2014 року після Революції Гідності та одержання відповідного запрошення від уряду України. 

КМЄС не має виконавчих повноважень. Місія надає підтримку державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.