flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершилась перша інноваційна спеціальна підготовка майбутніх суддів

25 червня 2018, 15:39

      23 червня 2018 року 285 кандидатів на посаду судді завершили спеціальну підготовку в Національній школі суддів України. Школа впродовж трьох місяців працювала над тим, щоб кандидати, які вже мають досвід роботи на посаді помічника судді, оволоділи знаннями, уміннями та навичками, які дозволять їм ефективно виконувати суддівські повноваження.

    Підсумки спеціальної підготовки були підведені під час зустрічі  майбутніх суддів з керівництвом Школи, головою Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергієм Козьяковим, головою Державної судової адміністрації Зеновієм Холоднюком. 

     В Одеському регіональному відділенні захід розпочався онлайн-трансляцією вітальних промов Ректора Національної школи суддів України Миколи Оніщука, Голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергія Козьякова та Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка.

     Після завершення онлайн-трансляції директор Одеського РВ НШСУ Валерій Левенець підвів підсумки спеціальної підготовки в Одеському регіональному відділенні, привітав слухачів групи № 9 з високими результатами і висловив сподівання, що вони підтвердять свої досягнення на іспиті, та зауважив, що на них покладена велика відповідальність бути взірцем судді нової формації.

     Проректор з науково-дослідної роботи НШСУ Наталія Шукліна зауважила, що Школа дуже щиро і сердечно віднеслась до спецпідготовки й готувала кандидатів не тільки до складання кваліфікаційного іспиту, а для того, щоб вони гідно несли звання судді на благо нашої держави.
Голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Богацька наголосила на тому, що досвід роботи помічниками має дуже важливе значення для майбутньої роботи, побажала великої сили духу, терпіння й упевненості в собі.

     В.о. начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Вячеслав Глущенко привітав присутніх і запевнив у тому, що Одеський регіон чекає випускників Школи суддів на вільні місця та очікує від майбутніх суддів професійності та плідної праці,

     Від імені слухачів і слухачок виступив Євген Бобрешов, подякувавши Школі за якісні знання, за максимально комфортні умови, створені на спецпідготовці, за фахівців-тренерів, яких залучили до проведення насичених тренінгів.

    На завершення Наталія Шукліна і Валерій Левенець вручили кандидатам на посаду судді свідоцтва Національної школи суддів України про проходження спеціальної підготовки.

Джерело