flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся фінал Бліц-турніру «Юстиція: минуле, теперішнє, майбутнє»

01 червня 2018, 10:57

30.05.2018 в "Интелект-клубі №1"в місті Одесі студенти економіко-правового факультету ОНУ імені І.І. Мечникова у рамках правопросвітницького проекту «Я маю право» здобули перемогу у Бліц-турнірі «Юстиція: минуле, теперішнє, майбутнє», який проводився  Головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області та у якому взяли участь юридичні факультети всіх вузів м.Одеси. До складу журі увійшли представники Головного територіального управління юстиції в Одеській області, ТУ ДСА України в Одеській області,  вторинної правової допомоги та адвокатури.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда 02071091, яка вийшла до супер-фіналу, де вона грала проти чотирьох команд – представників інших ВНЗ м. Одеси, що надають вищу освіту за спеціальністю «Право». 

Начальник Головного управління територіального управління юстиції в Одеській області Сауляк Руслан Володимирович привітав переможців.

Побажаємо гравцям команди переможця – студентам магістратури ЕПФ, спеціальність «Право» успіхів та здобуття нових перемог для себе та свого улюбленого навчального закладу, тим більше, що назва команди, що представлятиме ОНУ імені І.І.Мечникова – 02071091 є ідентифікаційним кодом Університету у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань!