flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

17 травня в Центрі судової комунікації відбулось засідання Комітету взаємодії судів зі ЗМІ та громадськістю.

17 травня 2018, 15:58

     В рамках роботи Комітету відбулась зустріч із Світланою Павлиш- координатором з питань суддівського врядування та гендерної політики українсько-канадського Проекту підтримки судової реформита Дмитром Шинкаруком - координатором з питань комунікації українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи. В роботі комітету також прийняв участь Вячеслав Глущенко – в.о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області.

    Метою зустрічі було обговорення гендерних аспектів щодо забезпечення рівних прав та можливостей всіх категорій працівників та відвідувачів органів системи правосуддя.

    Окрім гендерної сесії, на засіданні комітету були обговорені результати діяльності за січень-травень 2018 року, подальші плани роботи, а також прийняті за основу проекти освітніх комунікаційних заходів Одеського регіону.

    Важливим внеском Комітету в забезпечення злагодженої комунікації судів та ЗМІ стало прийняття за основу макету майбутньої пам’ятки з висвітлення журналістами судового розгляду справ, яка буде доступна для загального користування вже найближчим часом.