flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В.о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області Вячеслав Глущенко приймає участь в конференції «Належне відправлення правосуддя – запорука громадської довіри до суду».

20 квітня 2018, 10:06

Так, 19 квітня 2018 року в місті Києві, розпочала роботу конференція «Належне відправлення правосуддя – запорука громадської довіри до суду», організована Програмою USAID «Нове правосуддя» спільно з Вищою радою правосуддя, Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України.

Мета конференції − визначити та обговорити ключові елементи, які  формують сприйняття громадськістю судової влади, їх вплив на рівень довіри до суду, наголосити на важливості ефективного інформування суспільства про досягнення судової реформи, обговорити питання налагодження конструктивного діалогу між судами та ЗМІ, активної комунікації судів із громадськістю для підвищення прозорості та відкритості судової влади, а також узагальнити рекомендації та запропонувати наступні кроки щодо комунікації результатів судової реформи, використовуючи сучасні комунікаційні стратегії та інструменти у відновленні громадської довіри до суду та суддів.

Джерело