flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Одеській області з глибоким сумом сприйняла трагічну звістку – на 78-му році пішов з життя заслужений юрист України, генерал-майор юстиції Іртегов Володимир Костянтинович.

19 грудня 2017, 16:36

Пішов з життя Іртегов Володимир Костянтинович.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Одеській області з глибоким сумом сповіщає, що 19 грудня 2017 року пішов з життя заслужений юрист України, суддя вищого кваліфікаційного класу, генерал-майор юстиції,  суддя у відставці Іртегов Володимир Костянтинович

Народився Володимир Костянтинович 13 липня 1939 року.

Майже все своє життя присвятив судовій системі.

Понад 40-років обіймав різні посади у Військових трибуналах колишнього СРСР. 

З 1990 року по 2004 рік працював головою Військового апеляційного суду Південного регіону України та тривалий час очолював Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України.

Усі, хто знав Володимира Костянтиновича, поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, справедливість, мудрість та оптимізм.

Життєвий шлях Володимира Костянтиновича — зразок професіоналізму, добропорядності, уміння працювати з людьми. У пам’яті працівників судової системи Володимир Костянтинович назавжди залишиться порядною людиною, досвідченим і висококваліфікованим юристом, мудрим керівником.

Територіальне управління ДСА України в Одеській області висловлюють щире, глибоке співчуття рідним і близьким, поділяємо біль і сум з приводу непоправної втрати.

Вічна пам'ять…