flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18 грудня 2017 року в місті Одесі проведено практичний тренінг для прес-секретарів судів Одеської області на тему: “Комунікативні інструменти в роботі судів”.

19 грудня 2017, 11:12

     18 грудня 2017 року в місті Одесі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України за підтримки Канадського проекту підтримки судової реформи, Прес–центру судової влади України, проведено практичний тренінг для прес-секретарів судів Одеської області на тему: “Комунікативні інструменти в роботі судів”.

     Відкриваючи захід, директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець наголосив на тому, що в умовах сьогодення налагодження ефективного діалогу між судами є важливою складовою відновлення довіри та поваги суспільства до суду та суддів. Також директор представив слухачам викладача семінару –  головного спеціаліста Прес-центру судової влади України Ольгу Какауліну .

    Розпочався захід з огляду поняття та загальних аспектів прав людини, права на справедливий суд,  поняття та ролі громадського контролю в роботі суду. Далі, у ході семінару прес-секретарі судів розглянули законодавчу базу щодо роботи з громадськістю, з журналістами та щодо оприлюднення інформації, обговорили обов’язки прес-секретаря суду, ознайомились із комунікативними інструментами в роботі судів та виконали практичні завдання під час роботи  в малих групах.