flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПривітанняВолодимира Куценка з призначенням на посаду керівника підрозділу служби інспекторів Вищої ради правосуддя!

14 грудня 2017, 10:32

Колектив територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області  щиро вітає Володимира Куценка з призначенням на посаду керівника підрозділу служби інспекторів Вищої ради правосуддя!

Переконані, що Ваші таланти організатора і фахівця, знання, бажання працювати і Ваша компетентність зроблять роботу очолюваної Вами служби  якісною та результативною. Бажаємо Вам легкого вирішення складних справ, успіхів, благополуччя, натхнення та задоволення від результатів роботи.

Впевнені, що великий досвід роботи, наполегливість і принциповість здобули Вам заслужені визнання та шану, а Ваш професіоналізм та самовіддана праця на цій відповідальній посаді приноситимуть користь українській державі, слугуватимуть зміцненню основних принципів судочинства, сприятимуть підвищенню авторитету судової гілки влади .

Бажаємо Вам твердості духу, принциповості, невичерпної енергії, наполегливості, мудрості й терпіння гідно виконувати свою відповідальну роль в створенні суддівського корпусу!

Нехай усі Ваші добрі справи увінчує успіх.

Вагомих здобутків Вам задля підвищення добробуту нашого народу, в ім’я розквіту та на благо України!»

 

 З повагою та вдячністю колектив

 ТУ ДСА України в Одеській області!