flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник ТУ ДСА України в Одеській області прийняв участь в робочій зустрічі в рамках реалізації проекту "Електронний суд"

29 травня 2017, 14:48

       Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси, в рамках реалізації проекту "Електронний суд", відбулася робоча зустріч керівництва Проекту USAID, керівництва Програми USAID "Нове правосуддя", керівництва і суддів Київського районного суду міста Одеси, та керівника ТУ ДСА України в Одеській області.

      Під час зустрічі обговорювались результати роботи та позитивний ефект від запровадження "Електронного суду" в Одеському регіоні. Також господарі зустрічі поділились досвідом популяризації Електронного судочинства та роботою над змінами до Процесуальних Кодексів.

      В свою чергу, начальник  ТУ ДСА України в Одеській області Володимир Куценко, поділився новими досягненнями та спільною взаємодією з прокуратурою Одеської області, Київським районним судом, Апеляційним судом Одеської області і розповів про запровадження "Електронної прокуратури" в Одеському регіоні. Також йде підготовка по налагодженню взаємодії за контролем та електронним обміном документами в рамках проекту "Електронний суд" з Головним територіальним Управлінням юстиції в Одеській області та виконавчою службою. Одним словом, тільки спільними зусиллями і скоординованими діями ми можемо досягти позитивного результату, зауважив Володимир Куценко!