flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25.05.2017 року продовжено спільні виіздні робочі зустрічі та прийом громадян керівництва ТУ ДСА України в Одеській області та керівництва Головного ТУ Юстиції в Одеській області !

26 травня 2017, 14:46

          Вчора під час візиту до міста Білгород-Дністровська, Одеської області провели спільну робочу нараду з керівництвом міста, по темі спільної взаємодії та створення належних умов для надання послуг юстиції і відправлення правосуддя. Провели спільні наради з суддями та апаратом Білгород-Дністровсько міськрайонного суду на яких обговорено питання спільної взаємодії, обміну електронними документами під час запровадження проекту "ЕЛЕКТРОННИЙ СУД".

       Також провели спільні наради з працівниками юстиції. В рамках візиту відбулася спільна зустріч з воїнами АТО та членами їх сімей, за результатами якої встановлено порядок правової допомоги у вирішенні проблемних питань. Також відвідали з подарунками Дитячий будинок. Володимир Куценко подякував керівництву юстиції, адміністрації міста, керівництву Безоплатної Вторинноі правової допомоги, керівництву суду і журналістам, які висвітлювали цю подію!