flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАПОЧАТКОВАНА КОРИСНА ВЗАЄМОДІЯ

16 травня 2017, 16:59

       Начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області - Володимир Куценко та начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області - Микола Васильович Станіщук разом з заступником з питань державної реєстрації - Чердинцевим Юрієм Герасимовичем і заступником з питань державної виконавчої служби - Боднар Денисом Володимировичем 15.05.2017 року, провели спільний прийом громадян в місті Ізмаїл Одеської області.

      В ході візиту керівництво ТУ ДСА та ГТУ Юстиціі спільно відвідали Ізмаїльський районний суд Одеськоі області. Провели робочу нараду з суддями та судовими виконавцями м. Ізмаїл з питання контролю та ефективноі взаємодії по виконанню судових рішень. Учасники наради обговорили можливість електронного обміну документами в рамках проекту "Електронний суд" між судом і виконавчою службою.

       Також разом з Головою Ізмаільського районного суду- Пепеляшковим Степаном Михайловичем відбулася спільна зустріч з мером міста Ізмаїл - Абраменко Андрієм В'ячеславовичем, на якій обговорювались проблемні питання як з боку юстиції так і судової гілки влади. За результатами особистої зустрічі було вирішено більшість питань, які займали місяці переписок. Володимир Куценко подякував всім учасникам відповідних заходів і поділився особистим переконанням, що спільна взаємодія і комунікація - це шлях до ефективного вирішення питань як для громадян так і для держави. Досить шукати винних, давайте разом працювати і робити спільну справу!