flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТУ ДСА України в Одеській області долучилось до всеукраїнського форуму: «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього»

23 травня 2017, 14:22

       Захід проводився Вищою Радою Правосуддя при підтримці Канадського проекту Підтримки судової реформи в Україні за участю керівників Вищих судових органів, голів судів, суддів - спікерів, представників ЗМІ та громадськості.

 

       В ТУ ДСА України в Одеській області, за круглим столом зібрались голови судів, судді - спікери, прес-секретарі всіх інстанцій та юрисдикцій, керівництво регіонального відділення Національної школи суддів України, представники ЗМІ, журналісти, блогери.

       Під час он-лайн трансляції основного заходу, вдалося обговорити проблемні питання комунікації судової влади та ЗМІ в регіоні. Учасники заходу поділились думками з приводу подальшої співпраці, та домовились про спільну взаємодію представників різних юрисдикцій та інстанцій судової гілки влади з представниками ЗМІ.

     Керівник регіонального відділення НШС України - Валерій Петрович Левенець, запропонував проводити на базі закладу спільні з журналістами семінари для суддів, суддів-спікерів та прес-секретарів.