flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Одеській області повідомляє про проведення першого всеукраїнському форумі «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього».

15 травня 2017, 11:27

             Захід відбудеться: 22 травня 2017 року з 09:00 до 18:00, в приміщенні територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області: другий поверх зал № 18 (м. Одеса, вул. Бабеля 2)  через перегляд відео трансляції форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» (м. Київ) із можливістю ведення дискусії за участю запрошених осіб. Зазначений форум організовано за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради суддів України, Верховного Суду України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Центру демократії та верховенства права,  ГО «Детектор медіа», Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України.

            Метою заходу – провести в кожному обласному центрі України на базі територіальних управлінь Державної судової адміністрації України регіональні форуми «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» у режимі відеоконференцзв`язку за участі представників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, суддів-спікерів, прес-секретарів судів, голів судів, представників районних та обласних ЗМІ. За можливості залучити до участі у заході медіа експертів.