flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ТУ ДСА України в Одеській області відбулось засідання круглого столу: «Реформа правосуддя в Україні: проблеми практичної реалізації»

19 грудня 2016, 09:37

16 грудня 2016 року у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області відбулось засідання круглого столу: «Реформа правосуддя в Україні: проблеми практичної реалізації» організаторами якого виступили: Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України; Одеський відокремлений підрозділ ГО “Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу”.

Метою проведення заходу було: обмін досвідом між прокурорами, адвокатами та суддями Півдня України щодо практичних проблем, які виникають в процесі відправлення правосуддя в зв’язку з набранням чинності змін до Конституції України  та Законом України “Про судоустрій і статус суддів” від 02.06.2016 року; створення експертної групи для термінової розробки пропозицій щодо внесення змін до процесуальних кодексів України, з метою приведення їх у відповідність до положень Конституції України. 

Модераторами заходу виступили :

1. Катерина Юріївна Кармазіна, к.ю.н., доцент, адвокат, голова Одеського відокремленого підрозділу ГО “Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу”; гостьовий професор Університету Деусто (Королівство Іспанія) та Університету імені Аристотеля (Грецька  Республіка)

2. Володимир Дмитрович Куценко – начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області

3. Валерій Петрович Левенець – суддя у відставці, директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України

В засідання також взяли участь судді районних судів м. Одеси та Одеської області.