flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось урочисте закриття турніру з міні-футболу місцевих та апеляційних судів міста Одеси « Феміда - 2016».

14 грудня 2016, 13:31

        По завершенню турніра переможців та команди учасників було нагороджено кубками, медалями та грамотами. В урочистостях з нагоди закриття турніру з міні-футболу серед команд судів м. Одеси з розіграшу "Кубку Феміди -2016" взяли участь начальник ТУ ДСА України в Одеській області Володимир Куценко, голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Морщагіна, в.о. голови Одеського окружного адміністративного суду Ігор Завальнюк, голова Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін, голова федерації футболу м. Одеси Федір Чілібік.

За результатами змагань з розіграшу кубку  «Феміди - 2016» з міні-футболу:                                                                                                               І місце - команда Одеського  апеляційного адміністративного  суду;                       ІІ місце - об’єднана команда господарського суду Одеської області та Одеського апеляційного господарського суду;                                                                         ІІІ місце - об’єднана команда Суворовського та Малиновського районних судів м. Одеси.

 

 

Крім того почесні гості відзначили високі досягнення збірної команди  суддів та працівників апарату судів Одещини «Чорне море» яка брала участь в загальноукраїнському турнірі серед судів, інших органів та установ системи правосуддя з міні-футболу  «Феміда». Гравці футбольної  команди були нагороджені відзнаками Федерації футболу Одещини, почесними грамотами та відзнаками ТУ ДСА України в Одеській області.