flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному господарському суді відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні питання застосування законодавства в сфері державної реєстрації»

09 грудня 2016, 09:24

8 грудня 2016 року в Одеському апеляційному господарському суді відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні питання застосування законодавства в сфері державної реєстрації», участь в якому прийняв начальник ТУ ДСА України в Одеській області Володимир Куценко.

            Проведення даного заходу було мотивовано наявністю проблемних питань, що виникають при здійсненні державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень і вимагають практичних методів рішень.

     Саме тому, на круглому столі були висвітлені такі актуальні питання, як:

-Трансформація органів Міністерства юстиції України в контексті передачі повноважень по здійсненню реєстраційних дій та передачі реєстраційних справ;

-Робота комісій з розгляду скарг на дії державних реєстраторів;

-Підстави невиконання державними реєстраторами судових рішень щодо державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Висвітлення зазначеного заходу у ЗМІ можна передивитись за посиланням:

 http://glasweb.com/gosudarstvennaya-registratsiya-primenenie-zakonodatelstva/

http://glasweb.com/gosudarstvennaya-registratsiya-primenenie-zakonodatelstva/

http://odessamedia.net/news/aleksandr-ryabec-kruglii-stol-o-registracii-nedvijimosti--eto-pokazatel-otkritosti-sudebnoi-sistemi/