flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Київського районного суду міста Одеси та начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області взяли участь у роботі Вінницького регіонального судового форуму

11 листопада 2016, 15:08

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Володимир Куценко, як автор концепції електронного суду та колектив суддів Київського районного суду м. Одеси, які впроваджують зазначену концепцію: Сергій Чванкін; Володимир Петренко; Ігор Борщов та Оксана Куриленко взяли участь у Вінницькому регіональному судовому форумі, який відбувся 11 листопада 2016 року у місті Вінниця.

Вінницький регіональний судовий форум - це спеціалізований захід, який присвячено обговоренню проблематики судової реформи, перспектив та реалій конституційних гарантій незалежності суду, механізмів правомірного впливу на ефективність судової діяльності, галузевих змін та міжнародних судових процесів. Його організаторами виступають: Секція суддів Асоціації правників України (АПУ), Асоціація розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ), Вінницький апеляційний адміністративний суд.

Серед запрошених доповідачів та учасників заходу — члени Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Ради суддів України,  провідні адвокати, юристи, представники спеціалізованих судів та судів загальної юрисдикції, державні діячі, вітчизняні науковці та ЗМІ.

Відповідно до програми – форум був розділений на 2 частини за тематиками: СУДОВА РЕФОРМА: СТРАТЕГІЧНІ ЗАВДАННЯ та РЕФОРМА СУДОВОГО ПРОЦЕСУ: ЕЛЕКТРОННЕ СУДОЧИНСТВО.

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Володимир Куценко на форумі виступив з доповіддю: «Економіка електронного судочинства». В свою чергу судді Київського районного суду міста Одеси взяли участь в колективній дискусії: «Електронне судочинство: досвід Київського районного суду м. Одеси».