flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В територіальному управлінні відбулись урочисті заходи з нагоди Дня юриста

10 жовтня 2016, 11:00

07 жовтня 2016 року в територіальному управлінні відбулось урочисте зібрання працівників управління та керівників апаратів загальних місцевих судів Одеської області на якому з нагоди дня юриста відзначили кращих керівників апаратів та працівників територіального управління.

В урочистих заходах взяли участь голова Одеської обласної організації союзу юристів України Віталій Серафимов  та його перший заступник Олександр Кірющенко. Віталій Серафимов від імені Голови Одеської обласної державної адміністрації з нагоди дня юриста вручив почесні грамоти:

 

начальнику територіального управління Володимиру Куценко;

начальнику відділу організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики ТУ ДСА України в Одеській області Інні Акбаровій;

керівнику  апарату Комінтернівського районного суду Одеської області Лідії Федак;

 керівнику  апарату Кілійського районного суду Одеської області Ірині Костенко.

 

В свою чергу начальник управління Володимир Куценко відзначив подякою в.о. керівника апарату Київського районного суду м. Одеси Світлану Федак та оголосив наказ ДСА України від 03 жовтня 2016р. 302/К  згідно з яким «Почесною грамотою нагороджено керівника апарату Ширяївського районного суду Одеської області Наталію Мельник.