flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась спільна нарада ТУ ДСА України в Одеській області з СБСМ "Грифон" ГУ МВС України , ЦТО УДСО ГУ МВС України в Одеській області та керівниками апарату місцевих судів

03 квітня 2013, 15:31

 03 квітня 2013 року в приміщенні ТУ ДСА України в Одеській області відбулась спільна нарада керівництва ТУ ДСА України в Одеській області з СБСМ "Грифон" ГУ МВС України в Одеській області, ЦТО УДСО ГУ МВС України в Одеській області та керівниками апарату місцевих судів Одеської області.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 1.     Взяття під охорону силами СБСМ «Грифон» ГУ МВС України в Одеській області місцевих загальних судів Одеської області.

2.     Стан забезпечення місцевих загальних судів Одеської області охоронно-пожежною сигналізацією, кнопками тривожного виклику, системою автодозвону тощо.

Начальник ТУ ДСА України в Одеській області Куценко В.Д. доповів, що територіальним управлінням спільно з СБСМ «Грифон» у 2012 році було здійснено обстеження технічної укріпленості приміщень Іллічівського міського,Білгород-Дністровського міськрайонного та Комінтернівського районного судів  Одеської області. Кірм того, приміщення Арцизького районного суду Одеської області повністю підготовлено для знаходження в ньому судової міліції «Грифон».

Командир СБСМ "Грифон" ГУ МВС України в Одеській області Літвін С.М. звернув увагу на недостатність особового складу спеціального підрозділу судової міліції та недостатність фінансування. Але зауважив, що на тому, що у разі підтвердження введення до штату декількох бійців спецпідрозділу, найближчим часом з’явиться можливість взяти на обслуговування Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області. У разі покращення стану фінансування спецпідрозділу судової міліції «Грифон» та надходження нових кандидатур на зарахування до штату, спецпідрозділом будуть прикладатись усі зусилля для взяття під охорону інших місцевих загальних судів Одеської області.