flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось зібрання голів місцевих загальних судів Одеської області

29 березня 2013, 14:01

 29 березня 2013 року в приміщенні Апеляційного суду Одеської області відбулось зібрання голів місцевих загальних судів Одеської області.

     В зібранні взяли участь:

  • Голова Апеляційного суду Одеської області - Луняченко Анатолій Васильович;
  • Заступник голови Апеляційного суду Одеської області - Коваль Василь Георгійович;
  • Начальник ТУ ДСА України в Одеській області - Куценко Володимир Дмитрович;
  • Голови місцевих загальних судів Одеської області.

Крім того, на зібрання голів судів був запрошений Начальник територіального управління Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областям - Мирошніков Анатолій Михайлович.

На зібранні голів місцевих загальних судів Одеської області головою Апеляційного суду Одеської області Луняченком А.В. було зазначено та обговорено з головами судів питання стану здачі розглянутих по суті справ до канцелярій судів, залишки нерозглянутих справ та обговоренно інформацію щодо вакантних адміністративних посад суддів.

Начальником ТУ ДСА України в Одеській області Куценком В.Д. висвітлено питання проведеної перевірки місцевих загальгних судів Одеської області територіальним управлінням Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, заповнень Декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, організації контролю з болку голів судів за ефективністю діяльності судів, вденення в суді судової статистики та виконання вимог щодо підвищення кваліфікації суддів місцевих загальних судів Одеської області. Крім того,  начальником ТУ ДСА України в Одеській області зазначено про необхідність підготовки голів місцевих загальних судів Одеської області до запланованого виїзного засідання Ради суддів загальних судів, яке відбудеться в м. Одесі у травні 2013 року.