flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено Правила внутрішнього службового розпорядку територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області .

14 червня 2016, 16:26

14 червня  2016  року  відбулись   загальні збори державних службовців територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, на яких було затверджено  Правила внутрішнього службового розпорядку територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

 

             Правила внутрішнього службового розпорядку територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області  розроблені та подані зборам на затвердження відповідно до частини четвертої статті 47 Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу», Наказу Національного агентства України з питань державної служби 03.03.2016  № 5  Про затвердження Типових правил внутрішнього службового розпорядку,  зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 березня 2016 р. за № 457/28587 та поширюються на всіх державних службовців територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

Забезпечення виконання рішення зборів  покладено на начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Куценко В.Д.

Також згідно з рішенням зборів  державних службовців територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Правила внутрішнього службового розпорядку територіального управління розміщені на веб-сайті  та дошці оголошень.