flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось засідання робочої групи з впровадження «електронного суду» з представниками Головного територіального управління юстиції в Одеській області та територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

17 грудня 2015, 15:30

 

17 грудня 2015 року в приміщенні ТУ ДСА України в Одеській області відбулось засідання робочої групи з впровадження проекту «Електронного суду» з представниками Головного територіального управління юстиції в Одеській області. В засіданні взяли участь члени робочої групи : начальник  ТУ ДСА України в Одеській області Володимир Куценко, начальник відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних  технологій ТУ ДСА України в Одеській області Інна Акбарова,  керівник регіональної служби підтримки в Одеській області ДП «Інформаційні системи» Сергій Анохін, заступник керівника апарату Овідіопольського районного суду Одеської області Ірина Паламарчук, суддя Київського районного суду м. Одеси Володимир Петренко, також начальник Головного територіального управління юстиції в Одеській області Олексій Пономарчук, Перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції Ганна Пучкова

Результатом засідання стала домовленість про подальшу співпрацю з питань обміну електронними документами між Київським районним судом м. Одеси та Київським відділом ДВС Одеського міського управління юстиції, Овідіопольським районним судом Одеської області та відділом ДВС Овідіопольського районного управління юстиції Одеської області.

Довідково: Проект «Електронний суд» реалізується на підставі рішення Ради суддів України №74 від 22.07.2015 року за ініціативою керівництва ТУ ДСА України в Одеській області, голів Київського районного суду м. Одеси, Овідіопольського районного суду Одеської області, апеляційного суду Одеської області та за підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя». Проект «Електронний суд» є також реалізацією положень Стратегії розвитку судової системи в Україні на 2015-2020 роки, схваленої указом Президента України від 20 травня 2015 року № 276/2015, щодо поетапного запровадження інструментів «електронного правосуддя» в діяльності судів України. Модельними судами зазначеного проекту виступають Київський районний суд м. Одеси, Овідіопольський районний суд Одеської області, апеляційний суд Одеської області.