flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагородження та заохочення до Дня працівників суду

15 грудня 2009, 14:12

За вагомий внесок у здійснення судочинства, забезпечення правосуддя, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників суду Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації нагороджений перший заступник начальника територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області Глущенко Вячеслав Миколайович.

За значний особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян, сумлінну працю в судовій системі держави, високий професіоналізм та з нагоди святкування Дня працівників суду нагороджені цінними подарунками Державної судової адміністрації України суддя Малиновського районного суду м. Одеси Поліщук Ірина Олександрівна, суддя Котовського міськрайонного суду Одеської області Паценюк Галина Володимирівна та керівник апарату Приморського районного суду м. Одеси Німас Інна Ярославівна.

За вагомі здобутки в праці, високу професійну майстерність та з нагоди святкування Дня працівників суду нагороджена цінним подарунком Державної судової адміністрації України головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики, звітності, діловодства та контролю територіального управління Полнікова Євгенія Петрівна, а також нагороджена Почесною грамотою Державної судової адміністрації України головний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Романовська Світлана Михайлівна.

За спільним підписом Голови Ради суддів Одеської області та Голови апеляційного суду Одеської області Почесною грамотою нагороджено 7 суддів загальних місцевих судів та 6 суддів апеляційного суду.

За спільним підписом Голови Ради суддів Одеської області та начальника територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області Почесною грамотою нагороджено 10 працівників апарату загальних місцевих судів.