flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

11 грудня 2009 року в приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області відбувся семінар-навчання з працівниками місцевих загальних судів, відповідальними за роботу з кадрами та ведення кадрового діловодства у судах

14 грудня 2009, 11:48

У роботі семінару-навчання з працівниками місцевих загальних судів, відповідальними за роботу з кадрами та ведення кадрового діловодства у судах прийняли участь перший заступник начальника управління Глущенко В.М., начальник відділу планово-фінансової діяльності, обліку та звітності Ліпська В.П., завідуюча сектором кадрової роботи Агаркова Л.А. та головний спеціаліст сектору кадрової роботи Рось О.В.

Під час проведення семінару-навчання було акцентовано увагу на норми Закону України «Про засади та протидії запобіганням проявам корупції» від 11.06.09 № 1506-VІ. Розглянуті питання щодо обмеження прийняття на роботу близьких родичів, спеціальних перевірок щодо осіб, які претендують на зайняття посад державних службовців, фінансового контролю, кодексу поведінки державних службовців, порядку надання фінансової звітності та інвентаризації в судах.

А також розглянуті актуальні питання проходження державної служби в судах, порядок складання річної статистичної звітності про склад та рух кадрів (за формами державної статистичної звітності), організація проведення декларування доходів суддями та державними службовцями апаратів районних, міських, міськрайонних судів Одеської області. Розглянуто положення про встановлення щомісячного грошового утримання працюючим суддям: контроль за дотриманням строків і якості підготовки документів.