flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На виконання Колегії Державної судової адміністрації України № 5/2 від 19.10.2004р.

01 грудня 2004, 19:12

       На виконання п. 2.12 постанови колегії Державної судової адміністрації України від 19.10.04 р. № 5/2 про стан роботи із забезпеченням судів належними приміщеннями та суддів житлом, територіальним управлінням державної судової адміністрації в Одеській області забезпечується внесення інформації щодо потреби суддівського складу в поліпшення житлових умов.

Зокрема, на даний час у підрозділі „Житло” розділу „МТЗ” на веб-сайті судів Одеської області розміщено детальну інформацію про загальний стаж роботи суддів, стаж роботи на посаді судді в даному суді, перелік складу сім’ї з яким планує проживати суддя, зазначено час з якого суддя перебуває на обліку для покращення житлових умов та місце перебування на обліку. інформацію про забезпеченість суддів та їх сімей житлом на теперішній час розміщено за схемою: проживає у гуртожитку, орендує квартиру, проживає з родичами (крім чоловіка/дружини), інше. Інформація в наявності по кожному судді суду першої інстанції, котрий перебуває на обліку на отримання житла чи покращення житлових умов.

На виконання п. 2.13 вищевказаної постанови колегії, територіальним управлінням вноситься інформація щодо характеристик приміщень в яких розташовані суди, потреби в ремонті приміщень.

Так, у підрозділі „Приміщення” розділу „МТЗ” на веб-сайті судів Одеської області розміщено детальну інформацію про час будівництва приміщення, його функціональну належність, стан приміщення, форму власності, форму користування. Зазначено коротку характеристику будівлі, необхідність в поточному чи капітальному ремонті. Також, у вказаному підрозділі, розміщено інформацію про технічний стан приміщення (будівлі) суду, наявність акту технічного стану будинку (у разі аварійності), тип існуючого опалення та інше інженерне обладнання будинку. Вказано кількість залів судових засідань, кількість кабінетів суддів, наявність приміщення конвою та камер для підсудних (із зазначенням їх площі), а також наявність металевих грат в залах судових засідань та інших вікнах приміщення суду, пожежної та охоронної сигналізації.