flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України з робочою поїздкою відвідав районні суди Одещини

21 липня 2015, 11:13

  У рамках робочої поїздки в Одеську область 20 липня 2015 року Голова ДСА України відвідав суди міста Одеси та Одеської області.

Під час зустрічі, яка відбулася в Приморському районному суді міста Одеси за участю керівництва, суддів та працівників апарату цього суду, було обговорено питання організаційного та фінансового забезпечення органів судової влади у світлі реформування судової системи України відповідно до Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки, схваленої Указом Президента України від 20 травня цього року. 

 Також під час робочої поїздки Голова ДСА України відвідав Малиновський районний суд міста Одеси, де він оглянув приміщення, ознайомився з умовами роботи суддів і працівників апаратів судів та організацією роботи з громадянами, які звертаються до суду за відновленням справедливості. 

Окрему увагу було приділено зустрічі з суддями і працівниками апарату Іллічівського міського суду Одеської області в приміщенні суду, яке має площу лише 400 кв. метрів. Голова Державної судової адміністрації України зазначив, що питання забезпечення суду новим приміщенням вже знаходиться на контролі територіального управління ДСА України в Одеській області та найближчим часом буде вирішено.