flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл на тему: «Моніторинг забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя».

05 червня 2015, 15:59

05 червня 2015 року в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду відбувся круглий стіл на тему: «Моніторинг забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя».

Під час заходу громадськості та судам були представлені результати моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя, який проводився Регіональним громадським благодійним фондом «Право і Демократія» (м. Львів) - у Одеському окружному адміністративному суді, Приморському районному суді м. Одеси та Овідіопольському районному суді Одеської області, впродовж 2014-2015рр.

 

у заході взяли участь представники територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, Господарського суду Одеської області, Одеського апеляційного адміністративного суду, департаменту соціального захисту населення Одеської обласної державної адміністрації, які спільно з представниками громадських організацій "Інваліди Надії в майбутнє", Одеський обласний комітет доступності інвалідів, Одеська територіальна організація українського товариства Сліпих, Спілка юристів Одеської області обговорили рекомендації для судів , органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення рівного доступу осіб із обмеженими фізичними можливостями до приміщень суду і судових послуг.