flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось засідання колегії ТУ ДСА України в Одеській області

30 квітня 2015, 11:18

 29 квітня 2015 року відбулось засідання колегії територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

На засіданні було оговоренно нову редакцію Положення  про автоматизовану систему документообігу суду та розроблялися пропозиції щодо засад використання автоматизованої системи документообігу.

Колегією було прийнято рішення використовувати місцевими загальними судами Одеської області розроблені апеляційним судом Одеської області Засади використання автоматизованої системи документообігу суду.

З метою визначення єдиної практики розробки Засад використання автоматизованої системи документообігу суду місцевих загальних судів було прийняте рішення про створення робочої групи з суддів та керівників апарату судів міста Одеси та посадових осіб територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

Праціниками територіального управління були здійснені доповіді на теми : «Про стан розгляду звернень громадян в територіальному управлінні , дотримання вимог Закону України  «Про звернення громадян» ;  Про стан претензійно-позовної роботи у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області » та доповідь "Щодо повноти сплати до державного бюджету коштів судового збору".

За результатами доповіді були заслухані керівники апарату місцевих загальних судів:

-         Фрунзівського районного суду - Міщенко Н.В.

-         Білгород – Дністровського міськрайонного суду – Беспрозванних О.Г.

-         Южного міського суду – Сергєєв А.А.

     -         Біляївського районного суду – Саворона С.П.