flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КОНКУРС ДО СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ

08 січня 2024, 08:56

Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад територіального управління Служби судової охорони у Одеській області

(наказ територіального управління Служби судової охорони у Одеській області від 04.01.2024 № 3):

- контролера ІІ категорії 2 відділення (м. Одеса) 2 взводу охорони  (м. Одеса) 1 підрозділу охорони (м. Одеса) – 3 посади.

Перелік документів для участі у конкурсі:

  • письмова заява особи про участь у конкурсі, у якій також зазначається надання згоди на проведення спеціальної перевірки стосовно неї відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» і на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія (копії) документа (документів) про освіту*;
  • заповнена особова картка визначеного зразка, автобіографія, фотокартка розміром 30 х 40 мм.;
  • декларація особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, визначена Законом України «Про запобігання корупції»;
  • копія трудової книжки (за наявності) або витяг з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування;
  • медична довідка про стан здоров’я, форму і порядок надання якої визначають спільно центральний орган виконавчої влади з реалізації державної політики у сфері державної служби та центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я;
    • сертифікат про проходження наркологічного огляду (форма № 140/о або форма № 100-2/о);
    • сертифікат про проходження обов’язкових попередніх та періодичного психіатричних оглядів (форма № 122-2/0 або форма № 100-2/о);
  • копія військового квитка або посвідчення особи військовослужбовця (для військовозобов’язаних або військовослужбовців).
  • державний сертифікат про рівень вільного володіння державною мовою або витяг з Реєстру державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, перед складанням кваліфікаційного іспиту пред’являє Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад Служби паспорт громадянина України.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи.

Прийняття документів триватиме з 09:00 год. 08.01.2024 до 15:00 год. 19.01.2024 за адресою: м. Одеса, вул. Софіївська, 19 (в робочі дні). Електронною поштою на адреси: konkurs.od@sso.gov.ua (цілодобово).

Конкурс відбудеться: 25 січня 2024 року о 10.00 год.

Додаткову інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати за телефонами: (098) 624-12-12 адміністратор комісії: Пазюк Юрій Анатолійович, електронна адреса:  konkurs.od@sso.gov.ua, або konkurssso_odesa@ukr.net (цілодобово).

 

* У разі коли особа, яка претендує на зайняття вакантної посади, надається документ про повну загальну середню або вищу освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни).

Якщо особа здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повну вищу освіту), відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту» така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра.