flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ТУ ДСА України в Одеській області є вакантною посада провідного спеціаліста (по роботі зі зверненнями та доступу до публічної інформації)

01 листопада 2022, 11:37

У Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області станом на 31.10.2022р. є вакантною посада провідного спеціаліста (по роботі зі зверненнями та доступу до публічної інформації) за строковим призначенням на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною.

Запрошуємо бажаючих долучитися до колективу ТУ ДСА України в Одеській області у порядку, визначеному Законом України «Про правовий режим воєнного стану», без проведення конкурсного відбору.

Вимоги до посади провідного спеціаліста (по роботі зі зверненнями та доступу до публічної інформації) ТУ ДСА України в Одеській області:

Освіта - вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, спеціальність «Право», «Правознавство».

Досвід роботи - не потребує.

Професійні знання:

Законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про доступ до публічної інформації», «Про звернення громадян», «Про захист персональних даних», «Про інформацію».

Перелік документів, необхідних для проведення співбесіди на посаду:

  • заповнена особова картка державного службовця,
  • документ, що підтверджує наявність громадянства України,
  • документ, що підтверджує наявність освіти яка відповідає вимогам посади.

 

Особам, які виявили бажання на зайняття посади  провідного спеціаліста (по роботі зі зверненнями та доступу до публічної інформації) ТУ ДСА України в Одеській області необхідно надати пакет документів на електронну адресу: inbox@od.court.gov.ua до 13:00 години 04.11.2022р.

Проведення співбесіди з кандидатами на посаду – 11:00 год. – 08 листопада 2022 року.