flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання в Інституті підготовки професійних суддів

03 червня 2009, 15:52

Навчання в Інституті підготовки професійних суддів

Інститут підготовки професійних суддів при Одеській національній юридичній академії розпочинає прийом документів на денну та заочну форми навчання. План набору на денну форму навчання – 100 осіб на три спеціалізації: загальні суди, господарські суди, адміністративні суди. На заочну форму навчання набір проводиться на контрактній основі (лише за кошти фізичних та юридичних осіб).

Обліково-характеризуючі документи кандидатів, які виявили бажання навчатися в Інституті підготовки професійних суддів подаються до сектору кадрової роботи територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області до 10 липня 2009 року.

До Інституту приймаються громадяни України, які раніше здобули освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю «Правознавство» та мають стаж роботи за спеціальністю у галузі правознавства не менше двох з половиною років.

 Для участі у конкурсі, крім заяви, кандидатом подаються: копія документа про вищу юридичну освіту, медична довідка за формою 086-о, копія трудової книжки, завірена в установленому порядку, 6 фотокарток розміром 3х4, ідентифікаційний код, особова картка з обліку кадрів, автобіографія, копія паспорта, копія військового квитка, 2 конверти з марками.

 Прийом вступників до Інституту здійснюється за конкурсом на підставі результатів фахового вступного випробування з права у формі письмового тестування, яке проводить фахова атестаційна комісія приймальної комісії, а також співбесіди з мандатною комісією. Термін навчання за денною формою становить 1 рік, за заочною – 2 роки.