flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДСА України організовано доступ до сервісів онлайн-платформи "LIGA360"

04 квітня 2022, 10:21

Онлайн-платформа LIGA360 в умовах воєнного часу безкоштовно забезпечила доступ до важливої інформації – оперативних новини та законодавчих нововведень, найповнішої бази нормативно-правових актів, аналітики та роз’яснень, довідкової та консультативної інформації, судових рішень та практики ЄСПЛ для суддів, працівників судів, органів та установ системи правосуддя, юридичних та фізичних осіб, які працюють у сфері права.

"Враховуючи зміну умов функціонування органів та установ системи правосуддя в період воєнного стану, а також з метою оптимізації процесу вимушеної дистанційної роботи, ДСА України за сприяння ТОВ "ЛІГА ЗАКОН" для суддів, працівників судів, територіальних управлінь ДСА України, інших органів та установ системи правосуддя організовано можливість тимчасового безоплатного користування сервісами онлайн-платформи "LIGA360"", - зазначив заступник Голови ДСА України Сергій Чорнуцький.

Відповідний лист з роз’ясненнями щодо використання онлайн-платформи "LIGA360" вже надіслано в усі органи та установи системи правосуддя.

У самій "ЛІГА ЗАКОН" таку ініціативу пояснюють тим, що нині, як ніколи робота правників та фіксація злочинів російської федерації, які здійснюють її військові на території України, є надважливою місією. Тому безкоштовний доступ до всієї необхідної для роботи інформації для цієї категорії службовців буде забезпечено впродовж всього воєнного часу.

Пресслужба ДСА України