flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Київському районному суді міста Одеси відбулося урочисте відкриття «Єдиний простір»

15 грудня 2021, 16:27

Сьогодні, 15 грудня 2021 року в Київському районному суді міста відбулося урочисте відкриття нового холлу, побудованого за концепцією «Єдиний простір».

У заході взяли участь голова Одеської державної обласної адміністрації Сергій Гриневецький, . заступник Одеського міського голови Михайло Кучук, перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський, начальник ТУ ДСА України в Одеській області Тарас Лукаш, голова Київської районної адміністрації ОМР Володимир Сушков, депутат ОМР Світлана Осауленко, голова представництва МЗС України в м.Одесі Сергій Орлов, начальник ОНДІСЕ Юрій Чердинцев, судді Київського районного суду міста Одеси та інші представники судової та виконавчої влади.

«Відтепер завдяки «єдиному простору» громадяни будуть швидко подавати заяви та отримувати зворотний зв’язок. Раніше для того, щоб просто подати позов громадянину потрібно було знайти канцелярію суду, який може її прийняти. В результаті людина змушена була блукати коридорами у пошуках кабінету, де їй допоможуть », - зазначив Сергій Чванкін.

Начальник ТУ ДСА в Одеській області Тарас Лукаш також долучився до привітань суддів та співробітників апарату та підкреслив, що в такі непрості для судової влади часи, вони гідно та самовіддано виконують свою роботу. «Я вірю, що кращі часи для судової влади незабаром настануть і черговий етап судової реформи завершиться успішно».

Джерело: Пресслужба Київського районного суду м. Одеси.