flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась презентація мобільного застосунку "єСуд"

29 вересня 2021, 15:15

28 вересня 2021 року в Державній судовій адміністрації України відбулася презентація мобільного застосунку «єСуд». В заході, який транслювався в режимі онлайн на You Tube-каналі порталу "Судова влада України", взяли участь: заступниця Постійної представниці ПРООН в Україні Манал Фоуані, член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, народний депутат України Роман Бабій, Член Ради суддів України, суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Єгор Краснов.

Функціонал застосунку «єСуд» та перспективи його подальшого розвитку презентували заступник Голови Державної судової адміністрації України Сергій Чорнуцький та в.о. директора Державного підприємства «Центр судових сервісів» Андрій Слюсаренко.

Працівники територіального управління ДСА України в Одеській області  ознайомились з презентацією та можливостями застосунку «єСуд».

Застосунок «єСуд» дозволяє:

- отримувати пуш-повідомлення про надходження до електронного кабінету нових документів та зміну стану справ, у яких користувач є учасником чи учасницею;

- переглядати справи, провадження, процесуальні документи, що надіслані судом до кабінету;

- переглядати заяви, клопотання та інші документи, які користувач створив в своєму кабінеті;

- переглядати довіреності та ордери, що знаходяться в кабінеті користувача;

- анулювати довіреності та ордери, які видав користувач.

Розробники додатку виступили із проханням надсилати пропозиції та побажання щодо поліпшення інтерфейсу, розширення функціоналу або інформацію про виявлені технічні проблеми на електрону адресу: inbox@ccs.court.gov.ua або звертатися за телефоном технічної підтримки: (044) 492-70-10.

Відео за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=ncRtKaUAmO0&t=2480s