flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зеновій Холоднюк представив нового начальника Територіального управління ДСА України в Одеській області.

24 жовтня 2019, 17:25

     24 жовтня 2019 року відбулася розширена нарада за участю голови ДСА України Зеновія Холоднюка з головами, суддями, керівниками апаратів судів Одеської області. Захід відбувся у приміщенні П’ятого апеляційного адміністративного суду. На нараді також були присутні керівники правоохоронних органів Одещини, народний депутат України, адвокати.

Під час наради Голова ДСА України представив працівникам системи правосуддя Одеського регіону нового начальника Територіального управління ДСА України в Одеській області Тараса Лукаша.

Зеновій Холоднюк коротко окреслив основні моменти професійної діяльності новогопризначеного начальника Територіального управління ДСА України в Області області.

У свою чергу Тарас Лукаш подякував Голові ДСА України та всім присутнім і запевнив, що буде максимально ретельно виконувати свої обов‘язки та вживатиме заходів для успішного виконання планів та завдань.

В урочистій обстановці Тарас Лукаш прийняв присягу державного службовця.

Після завершення наради, Зенові Холоднюк представив Тараса Лукаша колективу територіального управління ДСА України в Одеській області.