flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Любитель поласувати чужим

14 липня 2015, 14:16

10.07.2015     року Котовський міськрайсудом Одеської області було розглянуто кримінальне провадження відносно громадянина «П», який вирішив скоїти крадіжку майна, щоб в подальшому розпорядитися викраденим на свій власний розсуд.

Реалізуючи злочинний намір, спрямований на таємне викрадення чужого майна, громадянина «П», умисно, керуючись корисливими мотивами, з метою заволодіння чужим майном, переконавшись в тому, що його злочинні дії залишаться непоміченими, за допомогою металевої труби пошкодив скобу навісного замку вхідних дверей та проник до будинку громадянки «Р», звідки викрав 0,5 кг печива «Диканське», 3 літри олії, банку кави «Еліт Форд», пачку чаю "Ліптон", 3 кілограми цукру. Після цього, заволодівши викраденим, з місця події зник, завдавши потерпілій «Р» матеріальну шкоди.

Громадянина «П» визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 185 КК України і призначити йому покарання у вигляді З (трьох) років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України звільнили громадянина «П» від призначеного покарання за умови, що на протязі 1 (одного) року іспитового строку він не вчинить нового злочину.

Керівник апарату Котовського міськрайсуду Одеської області