flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

29 квітня 2009 року

РЕЗУЛЬТАТИ

ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ОКРУГУ

 

29 квітня  2009 року                                                                         10 годин

 

Місце проведення: зал засідань кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу та Ради суддів Одеської області у приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області, м. Одеса, вул. Бабеля, 2

І. Організаційні питання

 

1) Прийнято рішення про схвалення розробленого територіальними управліннями державної судової адміністрації в Одеській та Миколаївській областях проектів річних планів роботи з особами, зарахованими до кадрового резервом на заміщення посад суддів місцевих загальних судів Одеської та Миколаївської областей, для подальшого їх оформлення відповідно до вимог п.4.8. Положення про формування кадрового резерву, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 04.08.2006 року № 79.

2) Розглянуто листа Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про направлення дисциплінарних справ відносно суддів, притягнутих до дисциплінарної відповідальності за 2006-2008 роки, та прийнято рішення щодо відкладення вирішення питання до з’ясування можливості направлення вказаних дисциплінарних справ до ВККСУ.

ІІ. Звільнення  у відставку

 

1) за заявою судді Заводського районного суду м.Миколаєва  Мачули О.М. та подання  начальника ТУ ДСА в Миколаївській області прийнято рішення про  внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення судді у відставку.

2) за заявою судді Доманівського районного суду Миколаївської області Чернюка М.С. та подання  начальника ТУ ДСА в Миколаївській області – розгляд питання відкладено у зв’язку із знаходженням судді на лікарняному та відсутністю заяви судді про розгляд питання у його відсутності.

 

ІІІ. Питання  кваліфікаційної атестації суддів:

 

Присвоєно  кваліфікаційний клас:

1) судді Миколаївського районного суду Миколаївської області Терентьєву Г.В. – черговий третій кваліфікаційний клас судді.

2) судді Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області Козаченко Р.В., як вперше призначеному на посаду судді - п’ятий  кваліфікаційний клас судді.

3) судді Арцизького районного суду Одеської області Гусєвій Н.Д., як вперше призначеній на посаду судді  п’ятий  кваліфікаційний клас судді.

4) судді Ізмаїльського  міськрайонного суду Одеської області Боднару С.М., як вперше призначеному на посаду судді  - п’ятий кваліфікаційний клас судді.

5) судді Суворовського районного суду м.Одеси Виноградовій Н.В., як вперше призначеній на посаду судді п’ятий  кваліфікаційний клас судді;

6) судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Шевчук Ю.В., як вперше призначеній на посаду судді – п’ятий  кваліфікаційний клас судді;

7) судді Суворовського районного суду м.Одеси Чванкіну С.А., як вперше призначеному на посаду судді – п’ятий кваліфікаційний клас судді;

8) судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Шевчук О.А. – черговий третій кваліфікаційний клас судді.

9) судді Овідіопольського районного суду Одеської області Бочарову А.І. – черговий третій кваліфікаційний клас судді.

10) судді Малиновського  районного суду м. Одеси  Дрішлюку А.І. - черговий третій кваліфікаційний клас судді.

11) судді Южного міського суду Одеської області Горяіновій К.А. – черговий четвертий кваліфікаційний клас судді.

 

Залишено у раніше присвоєному п’ятому    кваліфікаційному класі:

суддю Малиновського районного суду м. Одеси Демченко О.М.

 

Поновлено у третьому    кваліфікаційному класі:

суддю Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області Кузьменко В.В.

 

ІV. Щодо надання рекомендації для призначення на посаду судді

 

1) Надано рекомендацію для призначення на посаду судді Балтського  районного суду Одеської області Дяченко  В.Г. (з резерву).

2) Надано рекомендацію для призначення на посаду судді Корабельного районного суду м. Миколаєва Непші О.І. (з резерву); Чернявську Я.А. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит та підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

3) Після перерви у конкурсі Матяш Т.Л. надано рекомендацію для призначення на посаду судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області; Раца В.А. та  Комарова К.А. визнано особами, які склали кваліфікаційний іспит та підготовлені до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

4) Надано рекомендацію для призначення на посаду судді Фрунзівського районного суду Одеської області Тростенюку В.А (з резерву); Степанян Ю.В. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит та підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.