flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

27 травня 2009 року

Результати проведення засідання кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу 27 травня 2009 року

 

РЕЗУЛЬТАТИ

ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ

ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ОКРУГУ

 

27 травня 2009 року                                                                         10 годин

 

Місце проведення: зал засідань кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу та Ради суддів Одеської області у приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області, м.Одеса, вул. Бабеля, 2

 

І. Звільнення  у відставку:

1) за заявою судді Доманівського районного суду Миколаївської області Чернюка М.С. та поданням начальника ТУ ДСА в Миколаївській області прийнято рішення про внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення судді у відставку.

2) за заявою судді Київського районного суду м. Одеси Жуковського О.Г. та поданням начальника ТУ ДСА в Одеській області прийнято рішення про внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення судді у відставку.

 

ІІ. Питання  кваліфікаційної атестації суддів:

 

Присвоєно кваліфікаційний клас:

1) судді Малиновського районного суду м.Одеси Михайлюку О.А. - черговий другий кваліфікаційний клас судді.

2) судді Миколаївського районного суду Одеської області Скрипченко В.О. - черговий третій кваліфікаційний клас судді.

3) судді Болградського районного суду Одеської області Кодінцевій С.В., як вперше призначеній на посаду судді четвертий  кваліфікаційний клас судді.

 

ІІІ. Щодо надання рекомендації для призначення на посаду судді:

1) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Болградського районного суду Одеської області Раца В.А. (з резерву), Абухіна Р.Д. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації, Кравцовій А.В. (з резерву) відмовлено у наданні рекомендації.

2) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Пащенко Т.П. (з резерву), Заверюху В.О. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та також надано рекомендацію для призначення на посаду судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області.

 

ІV. Розгляд питань щодо дисциплінарної відповідальності суддів:

призначено  проведення  перевірок за поданнями члена Ради суддів України Хоміка І.М. відносно суддів Заводського районного суду м. Миколаєва Разумовської О.Г. та Андрощука В.В.