flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 грудня 2007 року

РЕЗУЛЬТАТИ

ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ОКРУГУ

 

19 грудня 2007 року                                                  11 годин

 

Місце проведення: зал засідань кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу та Ради суддів Одеської області у приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області, м. Одеса, вул. Бабеля, 2

І. Організаційні питання

 

1) Затверджено список суддів місцевих загальних судів Одеської області, строк перебування яких у кваліфікаційному класі закінчується у 2008 році.

2) Затверджено список суддів апеляційного суду Одеської області, строк перебування яких у кваліфікаційному класі закінчується у 2008 році.

3) Затверджено список суддів місцевих загальних судів Миколаївської області, строк перебування яких у кваліфікаційному класі закінчується у 2008 році.

4) Затверджено список осіб, зарахованих до кадрового резерву на заміщення посад суддів місцевих судів Одеської області станом на 19 грудня 2007 року.

5) Затверджено список осіб, зарахованих до кадрового резерву на заміщення посад суддів місцевих судів Миколаївської області станом на 19 грудня 2007 року.

6) Винесено рішення щодо не приймання до розгляду заяв громадян про допуск до складання кваліфікаційного іспиту і зарахування в кадровий резерв на посади суддів за відсутності даних територіальних управлінь ДСА в Одеській і Миколаївській областях про наявність вакантних посад суддів. А також, за  відсутності даних про наявність вакантних посад суддів, які надходять з територіальних управлінь ДСА в Одеській і Миколаївській областях, повертати громадянам заяви про допуск до складання кваліфікаційного іспиту, які надійшли до кваліфікаційної комісії суддів для розгляду.

7) Затверджено Орієнтовний план роботи кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу на 2008 рік.

 

ІІ. Щодо призначення кваліфікаційної атестації суддів

 

1) У зв’язку з закінченням встановленого мінімального строку перебування судді у кваліфікаційному класі судді та відсутність відповідних подань голови суду чи заяв суддів призначенои кваліфікаційну атестацію суддів Котовського міськрайонного суду Одеської області Івінського О.О. та Єщенка О.В., яку провести  30 січня 2008 року у черговому засіданні комісії.

 

ІІІ. Присвоєння кваліфікаційного класу судді

 

Присвоєно черговий другий кваліфікаційний клас:

 

1) Судді Снігурівського районного суду Миколаївської області Кішковській З.А.;

         2) Судді Центрального районного суду м. Миколаєва Галагузі В.В.;

 

Присвоєно черговий третій кваліфікаційний клас:

 

1) судді Центрального районного суду м. Миколаєва Яворській Ж.М.;

2) судді Новобузького районного суду Миколаївської області Кушніровій Т.Б.;

3) судді Арцизького районного суду Одеської області Крикуну М.П.;

4) судді Суворовського  районного суду м. Одеси Кисельову В.К.;

5) судді Малиновського районного суду м. Одеси Сєвєровій Є.С.;

6) судді Малиновського районного суду м. Одеси Поліщук І.О.;

7) судді Ленінського районного суду м. Миколаєва Костюченку Г.С.;

 

Присвоєно черговий четвертий  кваліфікаційний клас:

 

1) судді Малиновського районного суду м. Одеси Передерко Д.П.;

 

Відкладено розгляд питання:

 

1) Щодо кваліфікаційної атестації судді Малиновського районного суду м. Одеси Целуха А.П., у зв’язку зі знаходженням судді на лікарняному.

2) Щодо кваліфікаційної атестації та присвоєння чергового кваліфікаційного класу судді Ленінського районного суду м. Миколаєва Тихонової Н.С., за заявою судді.

 

ІV. Розгляд питань щодо дисциплінарної відповідальності суддів:

 

Призначення перевірки за ініційованими поданнями:

1) За поданням голови Ради суддів Миколаївської області відносно судді Заводського районного суду м. Миколаєва Коваля В.І. – призначено перевірку.

 

Щодо порушення дисциплінарного провадження та відкриття дисциплінарної справи:

1) за поданням голови Ради суддів Миколаївської області відносно судді Центрального  районного суду м. Миколаєва Алєйнікова В.О. -  відмовлено у відкритті;

2) за поданням члена Ради суддів України відносно судді Київського районного суду м. Одеси Бойка А.В. - відмовлено у відкритті, суддю попереджено про недопустимість порушень законодавства;

3) за поданням члена Ради суддів України відносно судді Приморського районного суду м. Одеси Загороднюка В.І. – відкрито.

 

Розгляд дисциплінарних справ:

 

1) За поданням члена Ради суддів України відносно судді Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області Топтигіна М.Л.- провадження закрито у зв’язку зі спливом строку притягнення;

2) За поданнями народного депутата України, голови Ради суддів Миколаївської області відносно судді Ленінського районного суду м. Миколаєва Тихонової Н.С. – винесено догану;

3) За поданням голови Ради суддів Миколаївської області відносно судді Ленінського районного суду м. Миколаєва Костюченка Г.С. - провадження закрито, попереджено суддю про недопустимість в подальшому порушень чинного законодавства України;

4) За поданням голови Ради суддів Миколаївської області відносно судді Ленінського районного суду м. Миколаєва Димитрова В.І. – понижено кваліфікаційний клас з другого на третій;

 

Відкладено розгляд дисциплінарної справи:

 

1) За поданнями міністра юстиції України, народного депутата України відносно судді Малиновського районного суду м. Одеси Целуха А.П. - зі знаходженням судді на лікарняному.